Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Ardei umpluti cu carne toacata

Ai nevoie de:

  • 4 ardei mari
  • 300 g carne tocata
  • 200 g rosii
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ceasca de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Cum procedezi:

1. Amesteci orezul cu carnea si oul, potrivesti gustul de sare si piper.
2. Tai capace ardeilor si le pui deoparte. Cureti si speli ardeii.
3. Pentru sos, scufunzi rosiile un minut in apa clocotita, si apoi le cureti de pielita.
4. Tai rosiile cubulete. Intr-o cratita de marime potrivita, pui uleiul, adaugi bulionul, apoi rosiile tocate, amestecand continuu pana obtii un sos gros.
5. Umpli ardeii cu amestecul de carne, le pui capacele si il asezi intr-un vas termorezistent cu rosiile, uleiul si ap. Dai vasul la cuptor.

Timp de preparare: 30 de minute

Timp de coacere: 45 de minute

Dificultate: mica

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response