Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Banane cu branza de vaci

In categoria de dulciuri care nu ingrasa putem include si aceasta reteta de banane cu branza de vaci. Banane cu branza de vaci sunt un desert rapid de preparat, usor si savuros, plin de vitamine. Putem consuma banane cu branza de vaci la cina, ca unic fel de mancare pentru ca este destul de satios.

Reteta banane cu branza de vaci

Reteta banane cu branza de vaci

Ingrediente pentru banane cu branza de vaci:

1. Banane – 2 buc.
2. Branza de vaci (degresata) – 5 linguri
3. Germeni de grau – 3 linguri
4. Ulei – o lingurita
5. Suc de lamaie – o lingura
6. Stafide – o lingurita
7. Miere – 2 linguri

Mod de preparare pentru banane cu branza de vaci:

1. Se spala, se cojesc si se zdrobesc bananele cu furculita, intr-un castron.
2. Se adauga in castron branza de vaci, mierea si se amesteca.
3. Germenii de grau se amesteca cu uleiul, dupa care se inglobeaza in pasta de banane cu branza de vaci.
4. Stafidele se taie marunt si se presara peste crema de banane. Se serveste in cupe.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response