Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Bezele cu cafea si ciocolata

bezele-cu-cafea-si-ciocolata.JPG

bezele-cu-cafea-si-ciocolatara-2.JPG

Ingrediente:

1. Albusuri – 6
2. Cafea neagra – 200 ml.
3. Zahar – 500 g.

Mod de preparare:

1. Din zahar si cafea se face un sirop care se lasa sa se raceasca.
2. Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul intr-un bain-marie, pe foc, si se amesteca cu siropul de cafea pana ce se ingroasa.
3. Se pune compozitia intr-un pos sau intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie.
4. Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua.

bezele-cu-cafea-si-ciocolatara-3.JPG

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response