Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Branza de vaci cu piersici

Branza de vaci cu piersici este un desert de sezon, plin de vitamine si minerale cu un aport sporit de calciu. Cu branza de vaci cu piersici vom putea sa ne delectam cu un desert racoritor si savuros fara a ne primejdui silueta. Exista si o varianta mai savuroasa de branza de vaci cu piersici la care vom folosi branza mascarpone. La sfarsit putem orna cu bucati de piersici, alte fructe sau putina ciocolata amaruie rasa.

branza-de-vaci-cu-piersici.JPG

Ingrediente:

1. Piersici – 8 buc.
2. Branza de vaci – 200 g.
3. Indulcitor edulcolorant – 4 linguri
4. Cognac – o lingurita
5. Frisca nebatuta – 100 g.

Mod de preparare:

1. Se spala piersicile, se decojesc, se taie in jumatati si se inlatura samburii.
2. Se presara cu indulcitor, se stropesc cu cognac si se lasa la macerat.
3. Intre timp se freaca branza de vaci cu restul de indulcitor.
4. Se bate frisca si se amesteca cu branza.
5. Se repartizeaza cate 2 jumatati de piersici macerate in fiecare cupa de servit si se acopera cu crema de branza. Se pun la rece.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response