Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Briose cu spanac

Aceste briose cu spanac sunt ca briosele obisnuite, numai ca nu sunt dulci iar aceasta reteta este un mod inedit de a prepara o mancare cu spanac. Copiii pur si simplu le vor adora.

Reteta briose cu spanac

Reteta briose cu spanac

Ingrediente pentru briose cu spanac:

1. Spanac (taiat marunt) – 275 g.
2. Faina (de grau) – 125 g.
3. Praf de copt – 3 g.
4. Unt (topit) – 125 g.
5. Ceapa (taiata marunt) – o buc.
6. Branza Mozzarella (rasa) – 225 g.
7. Lapte – 235 ml.
8. Oua – 2
9. Sare

Mod de preparare pentru briose cu spanac:

1. Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
2. Puneti spanacul intr-un vas de marime medie cu suficienta apa pentru a fierbe, dati intr-un clocot, apoi micsorati focul si lasati spanacul pe aragaz pana se inmoaie, apoi luati vasul de pe foc.
3. Intr-un vas mare amestecati faina, sarea, piperul si praful de copt, apoi adaugati ouale, laptele si untul. Adaugati apoi si spanacul, ceapa si branza mozzarella.
4. Transferati amestecul obtinut intr-un vas uns cu unt si coaceti la cuptorul preincalzit 30 – 35 de minute sau pana cand introduceti in compozitie o scobitoare si nu ramane coca pe ea.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response