Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Cafea vieneza

Cafeaua vieneza este mai mult tare decat dulce, dar este delicioasa precum o prajitura si garanteaza o trezire rapida la viata!

Reteta cafea vieneza

Reteta cafea vieneza

Ingrediente cafea vieneza:

1. Ciocolata (neagra) – jumatate
2. Cafea (tare) – 2 cesti si jumatate
3. Frisca – o ceasca si jumatate
4. Zahar – 2 lingurite
5. Chimen – un praf
6. Ciocolata (rasa)

Mod de preparare cafea vieneza:

1. Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol metalic, adaugati cafeaua, putin cate putin, si amestecati pana ce compozitia se omogeneaza.
2. Adaugati jumatate din cantitatea de frisca si amestecati in continuare.
3. Puneti zaharul in cesti (patru portii), iar apoi turnati cafeaua si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , ,

Leave a Response