Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Cannelloni cu spanac

Cannelloni sunt niste paste rulate si seamana ca niste cilindri care pot fi umpluti cu legume sau carne. Pofta buna impreuna cu aceasta reteta de cannelloni cu spanac!

Reteta cannelloni cu spanac

Reteta cannelloni cu spanac

Ingrediente cannelloni cu spanac:

1. Spanac – 400 g.
2. Cascaval – 250 g.
3. Ceapa – o buc.
4. Sunca (afumata) – 150 g.
5. Rosii – 2 buc.
6. Bulion – 2 linguri
7. Telemea – 100 g.
8. Amestec (branza de vaci cu smantana) – 250 g.
9. Cannelloni – 16
10. Ulei
11. Sare
12. Piper
13. Nucsoara

Mod de preparare cannelloni cu spanac:

1. Opareste si scurge bine frunzele de spanac. Curata si taie marunt ceapa si caleste-o in ulei. Adauga spanacul. Da deoparte. Adauga branza de vaci cu smantana si telemeaua, apoi potriveste de sare si piper. Adauga nucsoara macinata.
2. Taie sunculita fasii subtiri, rumeneste-le putin si adauga-le peste spanac.
3. Umple cannelloni cu acest amestec, folosind o lingurita. Nu le indesa. Pune umplutura doar cat incape.
4. Incinge cuptorul si pune intr-o tava rosiile, taiate bucatele mici sau date prin razatoare. Aranjeaza cannelloni unele langa altele. Adauga bulionul desfacut in putina apa (trebuie sa ramana mai gros). Rade cascavalul pe deasupra si da la cuptor pentru 10 minute.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response