Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Carnati de casa la cuptor

Ai nevoie de:

  • un kg carnati de casa
  • 2 linguri pesmet
  • 1-2 linguri vin alb
  • 1-2 crengute rozmarin

Cum procedezi:

1. Se pregatesc carnatii de casa din carne de vita si de oaie si condimente. Se umplu intestinele subtiri sau mai groasa, in functie de preferinte, apoi se lasa cateva zile la uscat. Se pot lasa si la afumat cateva ore atat cat sa le schimbe gustul.
2. Carnatii se pun intr-o tava de aragaz, se inteapa cu o furculita, se presara pesmet, se stropesc cu putin vin alb si se pune o crenguta de rozmarin. Se baga la cuptor acoperiti cu un capac sau cu folie de aluminiu sa se rumeneasca.
3. Se scot din cuptor si se pun sa se scurga pe un platou tapetat cu un prosop absorbant de bucatarie. Dupa ce s-au scurs de grasime se servesc calzi sau reci cu ce garnitura doriti.

Timp de preparare: 20 minute

Timp de coacere: 40 minute

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response