Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Carnati in sos de vin

Ai nevoie de:

  • 4-6 carnati de casa
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 pahar cu vin
  • 1 cescuta cu sos de rosii
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

Cum procedezi:

1. Pune cartofii intregi la fiert in apa cu un praf de sare. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei, dupa care adauga ardeii grasi taiati fasii.
2. Stinge cu sosul de rosii si lasa sa dea in cateva clocote.
3. Intr-un vas uns cu lei, asaza carnatii intepati din loc in loc cu o furculita. Printre ei, pune cartofii aproape fierti.
4. Toarna sosul deja pregatit si lasa la cuptor 20 de minute. Stinge apoi cu vin si mai lasa cel mult 10 minute, dupa care parfumeaza cu verdeata.

Timp de preparare: 35 de minute

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response