Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Carnati picanti

Ai nevoie de:

1 kg carne macra de porc
300 g slanina
5 ardei iuti
sare
1 capatana de usturoi
zeama de carne
condimente pentru carnati

Cum procedezi:

1. Dai carnea si ardeii iuti prin masina de tocat si amesteci tocatura cu slanina taiata bucati cat mai mici. Faci mujdei de usturoi pe care il subtiezi cu un pic de zeama de carne si apoi il strecori.
2. Adaugi zeama de usturoi in tocatura, potrivesti gustul de condimente si umpli intestinele curatate.
3. Ii pui o zi intr-un loc aerisit si apoi ii consumi proaspeti.
Atentie! Carnatii preparati asa nu pot fi afumati.

Timp de preparare: 30 de minute

Timp de uscare: 1 zi

Dificultate: medie

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response