Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Castraveti umpluti

Te gandeai la aceasta posibilitate? Sa gatesti castraveti umpluti? Ei bine, este o reteta foarte gustoasa si potrivita pentru sezonul estival, cand se gasesc din belsug castraveti si rosii, doua legume folosite in aceasta reteta. Se prepara incredibil de repede si de usor, putand fi ‘gatita’ si de ‘incepatoarele’ in domeniul gastronomic. Pregateste-te sa ii uimesti pe cei dragi cu o reteta de vara!

Reteta castraveti umpluti

Reteta castraveti umpluti

Ingrediente castraveti umpluti:

1. Castraveti – o buc.
2. Rosii (taiate cubulete) – o buc.
3. Smantana (cu branza de vaci) – 200 g.
4. Ceapa (rasa) – o lingurita
5. Sare (de mare)
6. Boia
7. Frunze de salata

Mod de preparare castraveti umpluti:

1. Intr-un vas, se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia, iar compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente.
2. Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata (se poate taia castravetele si pe lung si se scoate miezul). Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response