Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Ciocolata calda cu jeleuri si scortisoara

Pentru doua cani, ai nevoie de:

6 lingurite de cacao
6 cubulete de ciocolata amaruie

4 lingurite de zahar
2 pliculete de zahar vanilinat
1 pliculet de scortisoara
2 cani lapte

2 lingurite de budinca de ciocolata

jeleuri

 

hot-chocolate.jpg

Mod de preparare

Se sfarama cubuletele de ciocolata in bucatele mici, se pune laptele la incalzit la foc mic.
Se amesteca linguritele de cacao, de budinca, zaharul vanilinat si scortisoara. Cand laptele e fierbinte, se adauga amestecul de mai sus si ciocolata maruntita. Se tine pe foc pana ce se ingroasa, iar apoi se toarna in cani si se adauga jeleurile.

chocolate.jpg

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS

1 Comment

  1. ce jeleuri ai folosit? sau ce sunt alea de deasupra albe?

Leave a Response