Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Ciorba ardeleneasca de carnati

Ai nevoie de:

  • 2 carnati afumati
  • 100 g boia dulce
  • 2-3 cepe
  • 1/2 capatana de varza murata
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de varza
  • patrunjel

Cum procedezi:

1. Tai ceapa pestisori si o pui sa se inmoaie in ulei. Adaugi carnatii taiati rondele, lasi sa se caleasca un pic impreuna si pui si varza taiata fideluta si bine scursa de zeama. Lasi sa se inmoaie si nu uita sa amesteci continuu, pui boiaua si dupa 1-2 minute torni zeama de varza indoita cu apa.
2. Cat timp fierb toate, ai vreme sa pregatesti o noutate: stelute de paine. E foarte simplu ca din felii de paine de o zi sa decupezi miezul fiecarei felii cu ajutorul formelor de biscuiti. Aduci ciorba la masa cu patrunjel si, dupa gust, ardei iute.

Timp de preparare: 20 de minute

Timp de fierbere: 20 de minute

Dificultate: medie

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response