Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Clatite cu carne si spanac

Asocierea spanacului cu carne, este deosebit de savuroasa in aceste clatite umplute cu carne si spanac. Ingredientele retetei de clatite umplute cu carne si spanac, nu sunt deosebite dar gustul realizat e nemaipomenit.

Ideea prepararii de clatite umplute cu carne si spanac, este una din cele mai simple si de efect. Aceste clatite umplute cu spanac si carne sunt delicioase, elegante si satioase. Amestecul de carne si spanac in clatite savuroase, fac ca si aceste clatite umplute cu carne si spanac sa fie printre meniurile speciale si de succes.

Reteta clatite cu carne si spanac

Reteta clatite cu carne si spanac

Ingrediente pentru clatite cu carne si spanac:

1. Carne tocata – 150 g.
2. Spanac – jumatate de kg.
3. Branza telemea – 100 g.
4. Smantana – 200 ml.
5. Oua – 1
6. Cascaval (ras)
7. Suc de rosii – 150 ml.
8. Unt – 50 g.

Mod de preparare pentru clatite cu carne si spanac:

1. Spanacul se fierbe 10 minute doar cu apa ramasa pe frunze in urma spalarii dupa care se strecoara.
2. Se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea.
3. Se amesteca cu branza rasa, smantana, oul intreg, piper (sau marar) si patrunjel.
4. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, impachetandu-le ca sarmalele si asezandu-le intr-un vas rezistent la foc.
5. Se pun la cuptor cu 15 minute inainte de servire. Constituie un excelent mic dejun.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response