Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Conopida ‘Art Nouveau’

Suntem in plin post al Craciunului si cu siguranta duci lipsa de retete care sa iti ofere atat necesarul de vitamine, sa fie satioase, dar care sa reprezinte si ceva nou si special in meniul tau zilnic. Incearca aceasta reteta care foloseste ca ingrediente conopida (extrem de bogata in vitamine) si caisele uscate. O combinatie gastronomica inedita si foarte potrivita pentru aceasta perioada!

Reteta conopida 'Art Nouveau'

Reteta conopida 'Art Nouveau'

Ingrediente conopida ‘art nouveau’:

1. Conopida (mijlocie) – o buc.
2. Lastari (de lucerna) – o ceasca
3. Semnite (verzi, de dovleac) – 2 linguri
4. Caise (uscate, lasate 12 ore la inmuiat) – 24 jumatati
5. Ulei (de nuca) – 2 linguri
6. Piper (macinat, mare)

Mod de preparare conopida ‘art nouveau’:

1. Din caisele inmuiate si ulei se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se pune lucerna deasupra conopidei. Se decoreaza sosul cu semintele de dovleac si se serveste separat.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , ,

Leave a Response