Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Crema de piersici

Aveti musafiri si vreti sa pregatiti un desert racoros, va oferim reteta de crema de piersici. Aceasta crema de piersici este usoara si savuroasa, nu cade greu asa ca este excelenta pentru o seara speciala. Cu un desert precum crema de piersici succesul este garantat.

crema-de-piersici.JPG

Ingrediente:

1. Piersici – 500 g.
2. Oua – 4
3. Zahar – 150 g.
4. Vin – jumatate de pahar
5. Foi de gelatina – 3 foi

Mod de preparare:

1. Se curata piersicile si se pun cu zaharul si vinul sa fiarba pana se obtine un piure gros.
2. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile.
3. Se da jos de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se
incorporeaza si se da la frigider.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response