Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Fursecuri creponate

Aduna-ti prietenii la un film acasa si serveste-i cu o farfurie de fursecuri creponate fragede.

Reteta fursecuri creponate

Reteta fursecuri creponate

Ingrediente pentru fursecuri creponate:

1. Unt de masa – 250 g.
2. Oua – 2
3. Faina (alba) – 500 g.
4. Apa – 40 ml.
5. Bicarbonat de sodiu

Mod de preparare pentru fursecuri creponate:

1. Intr-un castron se freaca untul cu zaharul pana se omogenizeaza.
2. Se adauga galbenusurile celor 2 oua, apoi bicarbonatul si apa.
3. Se toarna faina in ploaie si se amesteca pana la obtinerea unui aluat tare care se framanta bine.
4. Cu ajutorul unei ustensile spritate se fac forme creponate care s epun intr-o tava tapetata cu faina si se dau la cuptor.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response