Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Grog de cafea

O gustare inedita, rezultata in urma combinatiei dintre cafea si smantana, care se prepara foarte usor.

Reteta grog de cafea

Reteta grog de cafea

Ingrediente grog de cafea:

1. Cafea – 3 cesti
2. Smantana – jumatate de ceasca
3. Zahar (brun) – o ceasca
4. Unt (topit) – 2 linguri
5. Cuisoare (macinate) – un sfert de lingurita
6. Nuca (macinata) – un sfert de lingurita
7. Scortisoara – un sfert de lingurita
8. Portocala – coaja de la o portocala
9. Lamaie – coaja de la o lamaie

Mod de preparare grog de cafea:

1. Rupe coaja de portocala si lamaie in 6 bucati. Pune cate o bucata din fiecare fruct in cate o cupa.
2. Amesteca foarte bine untul, zaharul, cuisoarele, nuca si scortisoara intr-un vas mic.
3. Amesteca smantana si cafeaua, adaugand apoi si condimentele. Pune compozitia in 6 cupe. Se serveste imediat.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , ,

Leave a Response