Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Inghetata Coupe Jacques

O inghetata de mare efect, cu fructe confiate si ciocolata. Serviti-o prietenilor in zilele calduroase si ii veti impresiona cu siguranta.

Reteta inghetata Coupe Jacques

Reteta inghetata Coupe Jacques

Ingrediente pentru inghetata Coupe Jacques:

1. Inghetata de ciocolata – 500 g.
2. Fructe confiate – 300 g.
3. Coaja portocala confiata – 150 g.
4. Rom alb sau triplu sec – 120 ml.
5. Frisca batuta – 300 g.
6. Zahar – 60 g.
7. Sirop de cafea – 4 linguri

Mod de preparare pentru inghetata Coupe Jacques:

1. Se toaca marunt fructele confiate si coaja de portocala confiata si peste ele se pune siropul de cafea, romul/lichiorul Triple-Sec si se lasa la inmuiat 2 ore.
2. In cupe inalte, cu picior, se pune inghetata de ciocolata, fructele confiate si macerate si deasupra se orneaza cu frisca si o cireasa confiata.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response