Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Inghetata de ananas

Acest desert are exact cantitatea potrivita de ananas pentru a face invitatii sa mai ceara o portie. Pentru a prepara aceasta inghetata se poate folosi mixerul atunci cand trebuie sa mixati cele cinci ingrediente din aceasta reteta.

Reteta inghetata de ananas

Reteta inghetata de ananas

Ingrediente pentru inghetata de ananas:

1. Oua (batute) – 3
2. Lapte – 475 ml.
3. Zahar – 200 g.
4. Frisca batuta – 415 ml.
5. Ananas – o conserva

Mod de preparare pentru inghetata de ananas:

1. Intr-o oala amestecati ouale si laptele si tineti la foc mediu timp de 8 minute, iar amestecul poate fi luat cu o lingura de metal.
2. Adaugati zaharul si amestecati pana ce acesta se dizolva. Raciti, apoi amestecati cu frisca si ananasul.
3. Umpleti trei sferturi dintr-un recipient pentru inghetata, dati la congelator, iar restul amestecului dati-l la rece pana e pe punctul de a ingheta.
4. Lasati inghetata la rece timp de 2 – 4 ore inainte de a o servi.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response