Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Inghetata de capsuni

Daca suntem in sezonul capsunilor si ne-am saturat sa le mancam simple, si mai ales daca aspectul lor lasa de dorit, rasfatati-va familia cu inghetata de capsuni. Inghetata de capsuni pe langa calciul din lactate, pastreaza tot aportul de vitamine al capsunilor si este o sursa de energie. Prepararea de inghetata de capsuni este simpla si in loc de smantana sau frisca se poate folosi iaurt.

Reteta inghetata de capsuni

Reteta inghetata de capsuni

Ingrediente pentru inghetata de capsuni:

1. Smanatana – 500 g.
2. Capsuni – 2 pahare
3. Zahar – 2 pahare
4. Albusuri – 3

Mod de preparare pentru inghetata de capsuni:

1. Se sfarama fructele si se amesteca cu zaharul.
2.Se amesteca apoi cu mixerul cu albusurile pana cand se obtine o spuma tare.
3. Se amesteca cu smantana batuta si se da la congelator.

Sursa text: gastronomie
sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response