Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Jeleu de ananas

Jeleu de ananas – Cei indragostiti de fructe exotice, pot incerca aceasta reteta de jeleu de ananas foarte aromat si delicios. Jeleul de ananas se prepara foarte usor, incercati-l!

jeleu-de-ananas.JPG

Ingrediente:

1. Suc de ananas – 2 cani
2. Suc de lamaie – jumatate de cana
3. Zahar – o cana si jumatate
4. Gelatina vegetala – 30 g.
5. Apa fiarta – o cana

Mod de preparare:

1. In sucul de ananas adaugati sucul de lamaie, zaharul si gelatina topita conform instructiunilor.
2. Amestecati, lasati sa se raceasca putin si mai adaugati suc de lamaie.
3. Turnati in recipiente si lasati sa se raceasca bine si sa se gelifieze

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response