Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Jeleu de capsuni

Jeleu de capsuni este dulce si foarte parfumat. Jeleul de capsuni se poate folosi la ungerea tartelor, a buseurilor sau chiar a torturilor.

jeleu-de-capsuni.JPG

Ingrediente:

1. Suc de capsuni – 550 ml.
2. Zahar – 500 g.

Mod de preparare:

1. Amestecati zaharul si sucul de capsuni, puneti intr-un vas sigilabil si puneti la pastrat.
2. Atunci cand veti prepara dulceata de mere salbatice (mere padurete), incalziti siropul de capusni si adaugati aceasi cantitate (cat siropul) de jeleu de mere, apoi fierbeti impreuna pentru cateva minute. Jeleul va avea gust de capsuni, insa dulceata de mere padurete va cauza gelifierea jeleului.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response