Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Jeleu de castane

Jeleul de castane este un mod excelent de delicios de a-ti umple o dupa amiaza racoroasa de toamna. Acest reteta este destul de laborios de preparata, dar merita fiecare minut. Atunci cand vrei savoare si caldura in viata ta, un jeleu de castane este tot ce iti poti dori. Asteptam cu nerabdare sa ne spui cum a fost.

Reteta jeleu de castane

Reteta jeleu de castane

Ingrediente pentru jeleu de castane:

1. Castane – 1 kg.
2. Zahar – 100 g.
3. Unt – 100 g.
4. Rom – 100 g.
5. Cacao (pudra) – 50 g.

Mod de preparare pentru jeleu de castane:

1. Castanele se curata de coaja si apoi se fierb timp de o ora;
2. Dupa aceea se inlatura pielita ramasa.
3. Se paseaza cu un mixer dupa care se adauga romul, zaharul si untul.
4. In 3/4 din compozitie se adauga cacao si se rotujeste cu mana obtinand un cilindru.
5. Se pune in frigider pentru intarire.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response