Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Jeleu de mere

Jeleul de mere este foarte bun pentru umplerea cornuletelor sau a diverselor prajituri, rulade sau tarte. Jeleul de merisoare poate fi savurat si in combinatie cu alte jeleuri aromate, asezate in straturi intr-un vas de sticla.

jeleu-de-mere.JPG

Ingrediente:

1. Mere – 3 cani
2. Apa fiarta – o cana
3. Zahar – o cana si jumatate

Mod de preparare:

1. Fiebeti merisoarele pana se inmoaie, apoi dati-le pe razatoare.
2. Puneti cantitatea de pulpa obtinuta pe foc, in paralel cu zaharul pus la incalzit intr-un vas in cuptor; cand fructele incep sa fiarba, adaugati zaharul, amestecati si lasati-le sa dea in clocot impreuna.
3. Indepartati spuma si turnati compozitia in borcane.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response