Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Legume in test

Ai nevoie de:

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • merisoare salbatice
  • 1 morcov
  • 30 ml sos de soia
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 150 ml lapte
  • 50 g smantana
  • sare

Cum procedezi:

1. Amesteca faina cu laptele, smantana si sare. Adauga untul si framanta bine. Lasa sa se odihneasca la rece 30 de minute.
2. Caleste ceapa impreuna cu morcovul. Adauga ciupercile taiate felii si lasa sa scada.
3. Condimenteaza, dupa care pune merisoarele si verdeata. Stropeste cu sos de soia si lasa sa se raceasca.
4. Imbraca in aluat o forma adanca. Umple cu amestecul de ciuperci. Acopera cu aluat si lasa la cuptor 30 de minute. Se serveste rece.

Timp de preparare: 70 minute

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response