Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Limbi de pisica

Aceste fursecuri sunt nemaipomenit de fragede si au un gust extraordinar. Servite la cafea sau cu ceai aromat reprezinta un deliciu culinar.

Reteta limbi de pisica

Reteta limbi de pisica

Ingrediente pentru limbi de pisica:

1. Albusuri – 4
2. Margarina – 250 g.
3. Zahar (tos) – 250 g.
4. Lapte (dulce) – 4 linguri
5. Zahar (vanilat) – un plic
6. Faina

Mod de preparare pentru limbi de pisica:

1. Se freaca margarina cu zaharul si cu o lingura de lapte pana se omogenizeaza.
2. Se adauga faina in ploaie si restul de 3 linguri de lapte si se amesteca pana la omogenizare.
3. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestec.
4. Cu ajutorul unei forme pentru turnat aluat sau cu o punga taiata la un colt se pun in tava de copt (unsa cu ulei si tapetata cu faine) mici bastonase lunguiete.
5. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana se coc si se rumenesc putin pe margini.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response