Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Macaroane cu creveti

In cazul in care iti este pofta de paste, dar, in acelasi timp, iti doresti sa experimentezi o noua reteta, iti oferim o alternativa excelenta: macaroane cu creveti.

Reteta macaroane cu creveti

Reteta macaroane cu creveti

Ingrediente macaroane cu creveti:

1. Creveti (curatati, decorticati si fierti) – 500 g.
2. Macaroane (scurte, fierte si scurse de apa) – 2 cani
3. Branza (taiata cubulete) – 125 g.
4. Telina (taiata cubulete) – jumatate de cana
5. Ardei (gras, taiat cubulete) – un sfert de cana
6. Ceapa (tocata) – 2 linguri
7. Maioneza – jumatate de cana
8. Smantana – jumatate de cana
9. Otet – 2 linguri
10. Sare – aproximativ o lingurita

Mod de preparare macaroane cu creveti:

1. Intr-un vas de dimensiuni mari, pune crevetii, macaroanele, branza, telina, ardeiul gras si ceapa. Amesteca bine.
2. Incorporeaza si celelalte ingrediente, dupa care amesteca intreaga compozitie.
3. Acopera si lasa la rece.
4. Inainte de a servi macaroanele cu creveti, amesteca bine intreaga compozitie. In functie de preferinte, poti servi macaroanele in boluri cu pat de salata verde. Orneaza preparatul cu inele de ardei gras.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response