Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Macaroane milaneze

Iata ceva usor de facut, care se poate manca in orice vacanta si in orice anotimp: macaroane milaneze. Preluate de la prietenii nostri italieni,macaroanele sunt pe gustul multor romani.

Reteta macaroane milaneze

Reteta macaroane milaneze

Ingrediente macaroane milaneze:

1. Macaroane – 400 g.
2. Parmezan – 100 g.
3. Limba (afumata) – 100 g.
4. Ciuperci – 100 g.
5. Unt – o lingura
6. Sare

Pentru sos

1. Rosii (in bulion) – 500 g.
2. Zahar – o lingurita

Mod de preparare macaroane milaneze:

1. Se fierb macaroanele, se limpezesc cu apa fierbintesi se scurg. Se adauga o lingura de unt si cateva linguri de parmezansau svaiter, 100 g. limba afumata taiata marunt si 100 g. ciupercifeliate.
2. Se face un sos de rosii din 500 g. rosii in bulion, o linguritade zahar si putina apa si se toarna deasupra macaroanelor. Se servestefoarte fierbinte.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response