Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Medalion Romanesc

Ingrediente:

  • Cotlet de porc fara os 150 g
  • Rosii proaspete 100 g
  • Usturoi 4 g
  • Vin 10 ml
  • Mozarella 40 g
  • Crutoane 50 g
  • Ulei de masline
  • Sare, piper

Mod de preparare:

  • Cotletul de porc se frige pe gratar, iar in paralel se prepara sosul
  • Doua rosii se taie cubulete si se soteaza la foc mare in tigaia incinsa in prealabil cu ulei de maslin; se adauga sare si piper si se stinge cu vin
  • Crutoanele se prajesc pe gratar, dupa care incepe montarea: pe farfurie se aseaza mai intai crutoanele, peste care se pune cotletul de porc, apoi se toarna sosul pe fiecare bucata de carne. Se adauga mozarerlla rasa si se gratineaza. Se serveste cald.

Pofta buna!

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS

Leave a Response