Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Mousse au chocolat

Mousse au chocolat este unul din cele mai rafinate si usoare deserturi. Bazat pe ciocolata si arome acest mousse au chocolat este un desert provocator si plin de promisiuni. Mousse au chocolat este desertul potrivit pentru o seara in doi, dar si pentru intreaga familie.

mousse-au-chocolat.JPG

Ingrediente:

1. Ciocolata – 700 g.
2. Oua – 2
3. Zahar vanilat – 2 plicuri
4. Smantana – 200 g.
5. Coniac sau licior – un pahar
6. Alune simple

Mod de preparare:

1. Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smantana, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul.
2. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore, la servire, se pun deasupra alunele bine prajite.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response