Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Muschi de porc in aluat

Ai nevoie de:

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua + 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 1 pachet aluat congelat de patiserie
  • condimente dupa gust

Cum procedezi:

1. Cu cel putin 2 ore inainte de a pregati, lasi aluatul sa se dezghete si apoi il despaturesti ca sa obtii o foaie cat se poate de dreapta.
2. Treci ciupercile prin masina de tocat si amesteci tocatura cu ceapa calita usor in 50 g unt. Adaugi ouale si potrivesti gustul de sare si condimente. Ungi o tava cu unt, asezi aluatul si vei lucra pe jumatate de foaie fara sa rupi aluatul in doua. Pe aceasta jumatate de foaie pui intai un prim strat de ciuperci cu ceapa, asezi muschiul peste ele si il imbraci cu restul ciupercilor cu ceapa.
3. Aduci jumatatea de aluat nefolosita peste carne si lipesti aluatul pe jur imprejurul carnii. Ungi cu galbenus si dai la cuptor, la foc mic.
Sfat! dupa aceasta reteta vei avea o friptura in sange. Daca nu-ti place asa, rumeneste carnea inainte de a o pune in aluat.

Timp de preparare: 30 de minute

Timp de coacere: 45 de minute

Dificultate: medie

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response