Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Muschi de vita cu ciuperci

Ingrediente:

  • Muschi de vita 150 g
  • Sunca presata 40 g
  • Mozarella 40 g
  • Ciuperci 50 ml
  • Sos demiglace 100 ml
  • Smantana dulce 30 ml
  • Vin 20 ml
  • Sare, piper

Mod de preparare:

  • Se ia muschiul de vita si se fasoneaza, apoi se bate si se intinde, dupa care se umple cu feliile de sunca si mozarella, pentru a arata ca un portofel. Muschiul astfel pregatit se frige pe gratarul incins.
  • Se soteaza ciupercile, care apoi se sting cu putin vin si se adauga sosul demiglace. Se fierbe la foc mic, dupa care, spre sfarsit, se adauga smantana dulce pentru gust si culoare.
  • Se aseaza pe farfurie muschiul de vita peste care se pune sosul.
  • Se serveste.

Pofta buna!

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS

Leave a Response