Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Palmieri cu miere

Acest desert este preferatul gospodinelor in perioada postului, deoarece este foarte usor de preparat si deosebit de aromat.

Reteta palmieri cu miere

Reteta palmieri cu miere

Ingrediente pentru palmieri cu miere:

1. Aluat foietaj congelat – 450 g.
2. Zahar (brun) – 170 g.
3. Miere – 6 linguri
4. Miez de nuca – 6 linguri

Mod de preparare pentru palmieri cu miere:

1. Aluatul de foietaj se decongeleaza si se intinde cu ajutorul unui facalet pana devine subtire.
2. Se amesteca bine zaharul brun si miezul de nuca macinat si se presara deasupra foii de aluat, apoi se pliaza marginile acestuia.
3. Aluatul astfel pliat se taie in fasiute lungi care se ung cu miere de albine si apoi aseaza intr-o tava tapetata, care se da la cuptor timp de 20-25 minute.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response