Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Parfait de piersici si cognac

Un desert rafinat si delicat, acest parfait de piersici stropit cu coniac va indulci orice masa de sarbatoare.

Reteta parfait de piersici si cognac

Reteta parfait de piersici si cognac

Ingrediente pentru parfait de piersici si cognac:

1. Piersici (din conserva) – 10 buc.
2. Cognac – 300 ml.
3. Zahar (brun) – 4 lingurite
4. Serbet de portocale – 8 lingurite
5. Frisca

Mod de preparare pentru parfait de piersici si cognac:

1. 2 piersici se toaca cubulete foarte mici si se pun intr-un vas mare.
2. Se adauga coniacul, zaharul brun si frisca, plus serbetul de portocale.
3. Se iau 4 pahare largi de parfait si in fiecare se pune amestec din vas, alaturi de cate 2 piersici (4 jumatati) din conserva, se completeaza cu sucul de la conserva si se adauga frisca la sfarsit.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response