Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Pasca cu fructe

Pasca cu fructe este o alta varianta de pasca, foarte potrivita pentru sarbatorile de Paste. Pasca cu fructe se bazeaza pe cozonac si fructe uscate, motiv pentru care poate fi tinuta o perioada mai indelungata decat o pasca cu branza. Si astfel ne vom putea bucura de aceasta pasca cu fructe si dupa terminarea sarbatorilor de Paste, prelungind bucuria culinara a preparatelor de sarbatoare.

Reteta pasca cu fructe

Reteta pasca cu fructe

Ingrediente pentru pasca cu fructe:

1. Aluat de cozonac – 300 g.
2. Fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide) – 300 g.
3. Zahar (tos) – 180 g.
4. Albusuri – 5

Mod de preparare pentru pasca cu fructe:

1. Se aranjeaza aluatul de cozonac, intr-o forma unsa cu unt;
2. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecand usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response