Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Pasca cu nuci

Daca va place cozonacul cu nuci, atunci o sa va placa si varianta de pasca cu nuci. Aceasta pasca cu nuci este savuroasa si parfumata, iar gustul de aluat pufos cu nuca este special. Eventual preparati mai mult aluat de cozonac, iar umpluturile faceti-le diferite: cu nuca, cu fructe, cu orez, cu mac, cu smantana.

Reteta pasca cu nuci

Reteta pasca cu nuci

Ingrediente pentru pasca cu nuci:

1. Aluat de cozonac – 300 g.
2. Oua – 6
3. Zahar (pudra) – 4 linguri
4. Nuci (macinate) – 180 g.
5. Vanilie
6. Coaja de lamaie

Mod de preparare pentru pasca cu nuci:

1. Se intinde aluatul de cozonac intr-o forma unsa cu unt;
2. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava, se aranjeaza si se da la cuptor.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response