Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Paste cu broccoli si parmezan

Aceasta reteta de paste cu broccoli si parmezan este cea mai rapida solutie pentru zilele in care ajungi acasa de la serviciu si nu ai timpul necesar ca sa gatesti preparate mai complicate.

Reteta paste cu broccoli si parmezan

Reteta paste cu broccoli si parmezan

Ingrediente paste cu broccoli si parmezan:

1. Paste – 2 cani
2. Broccoli – cateva florete
3. Usturoi – 6 catei
4. Ciuperci – 3 buc.
5. Ardei gras (rosu) – o buc.
6. Ulei (de masline) – 4 linguri
7. Parmezan (ras)
8. Sare
9. Piper

Mod de preparare paste cu broccoli si parmezan:

1. Se pune apa la fiert si oparesc floretele de broccoli.
2. Dupa care se pun pastele in apa si se lasa la fiert, urmand instructiunile de pe pachet.
3. Apoi se toarna in tigaie uleiul de masline, se adauga legumele si condimentele, lasandu-le la foc mediu pana se intrepatrund putin aromele
4. Se pun pastele in farfurie peste care se toarna amestecul de legume.
5. Ca final se orneaza cu parmezan si oregano.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response