Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Paste cu dovlecel, pui si parmezan

Aceasta combinatie de dovlecei, pui si parmezan este consistenta, dar usor de facut. Poti folosi orice fel de paste.

Reteta paste cu dovlecel, pui si parmezan

Reteta paste cu dovlecel, pui si parmezan

Ingrediente paste cu dovlecel, pui si parmezan:

1. Piept (de pui, dezosat) – o buc.
2. Paste – 500 g.
3. Dovlecei – 5 buc.
4. Usturoi – 2 catei
5. Smantana – o lingura
6. Ulei (de masline)
7. Parmezan (ras) – 200 g.
8. Busuioc
9. Nucsoara
10. Sare
11. Piper

Mod de preparare paste cu dovlecel, pui si parmezan:

1. Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins.
2. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet.
3. Curata si da prin razatoarea mare dovleceii (sau taie-i in felii foarte subtirii), si caleste-i in uleiul in care s-au prajit bucatelele de pui. Adauga usturoiul taiat fin si o lingura de smantana. Potriveste de sare si piper si adauga un strop de nucosoara.
4. Caleste pastele in putin ulei incins. Adauga parmezanul peste paste si amesteca. Adauga bucatele de pui, apoi dovleceii si tot sosul lor. Serveste cald.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response