Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Paste cu sos de rosii si usturoi

Daca iti plac pastele e imposibil sa nu salivezi doar la gandul unui sos de rosii cu usturoi si busuioc amestecat cu o portie mare de paste integrale. Savurati aceasta reteta de paste cu sos de rosii si usturoi, pofta buna!

Reteta paste cu sos de rosii si usturoi

Reteta paste cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente paste cu sos de rosii si usturoi:

1. Paste – 200 g.
2. Usturoi – 3 catei
3. Busuioc (frunze)
4. Rosii – 4 buc.
5. Ulei (de masline) – 3 linguri
6. Parmezan – 4 linguri
7. Sare
8. Piper

Mod de preparare paste cu sos de rosii si usturoi:

1. Se pun pastele la foc mic pana sunt fierte iar dupa ce ai stins focul, lasa-le putin sub capac
2. Ca sa prepari sosul, pune intr-o tigaie uleiul de masline alaturi de usturoiul si rosiile tocate. Se amesteca si se lasa pe foc cateva minute.
3. La final adauga frunzele de busuioc, sarea si piperul.
4. Toarna sosul peste pastele fierte si presara deasupra parmezan.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response