Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Piersici in vin rosu

Piersici in vin rosu, un desert potrivit pentru cei maturi.

Reteta piersici in vin rosu

Reteta piersici in vin rosu

Ingrediente pentru piesici in vin rosu:

1. Piersici – 8 buc.
2. Cuisoare – 2
3. Zahar – 2 linguri
4. Vin (rosu) – jumatate de l.
5. Suc de lamaie – 2 linguri

Mod de preparare pentru piesici in vin rosu:

1. Decojiti piersicile, taiati-le felii mici si asezati-le intr-un vas de sticla impreuna cu cuisoarele.
2. Amestecati-le cu vinul rosu, zaharul si sucul de lamaie si lasati-le la macerat in frigider cel putin 2 ore inainte de a le servi.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response