Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Piersici Amaretto

Un desert pentru pretentiosi care poate face deliciul unei mese festive sau la o aniversare intre prieteni.

Reteta piersici Amaretto

Reteta piersici Amaretto

Ingrediente pentru piersici amaretto:

1. Piersici in compot – 1 kg.
2. Fulgi de migdale – 100 g.
3. Unt de masa – 75 g.
4. Amaretto – 5 linguri
5. Biscuiti Amarettini – 100 g.
6. Ulei de masline – o lingura

Mod de preparare pentru piersici amaretto:

1. Compotul trebuie sa contina piersicile taiat in jumatati si decojite. Se scurg de zeama si se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu lingura de ulei de masline.
2. Biscuitii Amarettino se zdrobesc si se amesteca cu unt iar cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de piersica.
3. Peste umplutura se presara fulgi de migdale si se da vasul 5 minute la cuptor.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , ,

Leave a Response