Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Placinta cu piersici si ananas

Atat fructele de piersic, cat si fructele de ananas sunt foarte apreciate pentru gustul si savoarea lor aparte, iar deserturile pe baza acestor fructe sunt adevarate delicii. Aceasta reteta de placinta cu piersici si ananas este un desert savuros si in acelasi timp exotic, ce merita savurat din plin alaturi de cei dragi.

Reteta placinta cu piersici si ananas

Reteta placinta cu piersici si ananas

Ingrediente pentru placinta cu piersici si ananas:

1. Foietaj – 500 g.
2. Piersici – 6 buc.
3. Ananas (la conserva) – 250 g.
4. Smantana – 100 g.
5. Galbenusuri – 1
6. Vanilie – un plic

Mod de preparare pentru placinta cu piersici si ananas:

1. Se intinde foaia de placinta pe tava unsa cu ulei, peste care se aseaza felii de piersici si ananas, apoi se toarna un amestec din smantana, galbenus si batoane de vanilile sau un plic de zahar vanilinat.
2. Placinta se coace la temperatura de 200 C, pana se formeaza o crusta aurie.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , ,

Leave a Response