Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Placinta de spanac cu branza

Aceasta placinta de spanac cu branza sunt piesele de rezistenta ale fiecarei sarbatori, insa pot fi consumate excelent in fiecare zi a anului.

Reteta placinta de spanac cu branza

Reteta placinta de spanac cu branza

Ingrediente pentru placinta de spanac cu branza:

1. Spanac (congelat) – 515 g.
2. Faina (de grau) – o cana
3. Ceapa (tocata fin) – o lingura
4. Praf de copt – o lingurita
5. Branza Ceddar – 415 g.
6. Lapte – o cana
7. Unt – 2 linguri
8. Oua – 3
9. Sare

Mod de preparare pentru placinta de spanac cu branza:

1. Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
2. Puneti untul intr-o forma de copt de 23 cm si topiti untul in cuptor timp de 3 minute, apoi scoateti din cuptor.
3. Intr-un vas mare bateti ouale bine, amestecati faina, laptele si praful de copt. Cand amestecul este bine inchegat, adaugati branza, spanacul si ceapa.
4. Turnati amestecul in forma de copt cu untul topit si lasati la cuptor 35 de minute. Lasati la racit 45 de minute si taiati in forma de patrate.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response