Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Prajitura cu visine sau piersici

Prajitura cu visine sau piersici, o bunatate de desert, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

prajitura-cu-visine.JPG

Ingrediente:

1. Oua – 5 buc.
2. Ulei – 3 linguri
3. Faina – 5 linguri
4. Zahar vanilat – jumatate de plic
5. Zahar tos – 5 linguri

Mod de preparare:

1. Se adauga intr-un castron albusurile, iar galbenusurile se pastreaza intr-o farfurie. Se bat bine de tot albusurile cu putina sare, pentru crescut.
2. In timp ce batem albusurile adaugam cate o lingurita de zahar tos, 5 linguri in total.
3. Se adauga apoi unul cate unul galbenusurile batand in continuu pana se omogenizeaza.
4. Se pun 3 linguri de ulei pe rand , dupa care se adauga zaharul amestecandu-l bine. Se pune faina in continut amestecandu-se, pana se omogenizeaza.
5. Tava se tapeaza cu ulei si faina. Compozitia se toarna in tava si se orneaza cu visinile sau piersicile care au fost taiate si preparate. Se incinge cuptorul si se baga tava lasandu-se 20-30 minute.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response