Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Pulpa de porc cu mango

Ai nevoie de:

  • 400 g pulpa de porc
  • 1 mango bine copt
  • 2 linguri iaurt
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri vin alb
  • 150 ml supa de legume
  • oregano uscat
  • 300 g ciuperci
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Cum procedezi:

1. Cureti fructul de mango de coaja, il imparti in doua si indepartezi samburele. Presezi jumatate de fruct pentru a face un piure, iar cealalta jumatate o tai felii subtiri.
2. Pulpa de porc o tai felii ca pentru snitele, le presari cu sare, piper si oregano uscat si lasi la rece 20 de minute pentru a condomenta.
3. Tapetezi o tava (de chec) cu feliile de carne, la mijloc pui piureul de mango si feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lamaie, strangi marginile ca pentru o rulada. Adaugi supa de legume si vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Separat prepari soteul de ciuperci, calind ciupercile feliate in unt. Le adaugi alaturi de carne.

Timp de preparare: 40 de minute

Timp de coacere: 40 de minute

Dificultate: usor

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response