Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Rasol de peste cu sos de migdale

Ai nevoie de:

  • fileuri de peste oceanic
  • 4 cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 2 linguri zeama de lamaie

Pentru sos:

  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura smantana
  • zeama de lamaie
  • 50 g migdale feliate
  • sare

Cum procedezi:

1. Cureti cartofii, morcovii si ceapa, lasi legumele intregi si pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, scoti, din zeama in care au fiert 2 linguri de suc de lamaie. Dai in 2-3 clocote fileurile de peste, apoi le scoti in spumiera si le asezi pe un platou cald. Separat, amesteci intr-un castron, maioneza, mustarul, smantana, zeama de lamaie si migdalele feliate. Adaugi sare dupa gust.
2. Fileurile de peste le garnisesti cu frunza de salata verde, morcov si lamaie. Deasupra torni sosul de migdale.

Timp de preparare: 25 de minute

Timp de fierbere: 35 de minute

Dificultate: usor

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response