Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Rigatoni cu legume

Daca iti doresti ceva mai usor, poti incerca sa pregatesti aceasta reteta de rigatoni cu legume pentru cina.

Reteta rigatoni cu legume

Reteta rigatoni cu legume

Ingrediente rigatoni cu legume:

1. Rigatoni – 2 cesti si jumatate
2. Broccoli – 3 cesti
3. Morcovi (taiati rondele) – 3 buc.
4. Ulei (de masline) – o lingurita
5. Margarina – 3 lingurite
6. Ceapa (taiata marunt) – 2 lingurite
7. Faina – 3 lingurite
8. Lapte (degresat) – 2 cesti
9. Branza (Cheddar, maruntita) – jumatate de ceasca
10. Sare
11. Piper

Mod de preparare rigatoni cu legume:

1. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu 5 minute inainte sa fie gata, adauga morcovii in apa in care fierb, lasandu-i 3 minute, impreuna cu pastele. Cu 2 minute inainte de final, adauga si buchetele de broccoli. Dupa ce s-au facut, scurge-le bine.
2. Pune uleiul de masline intr-un vas si incalzeste cuptorul la 180 de grade.
3. Intr-un alt vas, topeste margarina la foc mic. Adauga ceapa si caleste-o 2 minute. Pune faina, si lasa totul pe foc, amestecand continuu, pana se formeaza o pasta. Pune apoi laptele si branza, amestecand pana aceasta din urma se topeste. Potriveste sosul de sare si piper, dupa care toarna-l peste paste si legume.
4. Lasa totul in cuptor, timp de 25-30 de minute, dupa care poti servi.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response