Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata acrisoara cu castravete si ceapa

Alaturi de un preparat dulce acrisor merge de minune aceasta salata gustoasa!

Reteta salata acrisoara cu castravete si ceapa

Reteta salata acrisoara cu castravete si ceapa

Ingrediente salata acrisoara cu castravete si ceapa:

1. Castraveti (medii) – 4 buc.
2. Ceapa (alba, dulce) – 2 buc.
3. Otet (balsamic) – 2 linguri
4. Ulei (de masline) – 2 linguri
5. Sare
6. Piper

Mod de preparare salata acrisoara cu castravete si ceapa:

1. Se spala bine castravetii, se taie in felii medii care se pun intr-un castron mare.
2. Ceapa alba se taie solzisori si se pune peste castraveti, impreuna cu otetul balsamic.
3. Se adauga uleiul de masline, sare si piper.
4. Se da vasul la rece, in frigider, minim 1 ora inainte de servire.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response