Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata Cezar

O reteta super rapida (nu dureaza mai mult de 10 minute!) cu arome imbietoare si gust minunat!

Reteta salata Cezar

Reteta salata Cezar

Ingrediente salata Cezar:

1. Crutoane (botinute din paine prajita in unt, cu usturoi si oregano) – 100 buc.
2. Ulei (de masline) – 75 ml.
3. Ulei (de floarea soarelui) – 75 ml.
4. Parmesan – 50 g.
5. Ansoa – 4 fileuri
6. Galbenusuri – 2
7. Salata (verde) – 2 buc.
8. Usturoi – un catel
9. Mustar – o lingurita
10. Zeama (de la o lamaie)

Mod de preparare salata Cezar:

1. Intai se prepara sosul amestecand cu telul intr-un castron adanc uleiurile, galbenusurile, zeama de lamaie, usturoiul pisat, si mustarul.
2. Separat se desface salata in frunze si se spala bine.
3. Parmezanul se razuieste, salata se taie mai marunt se asaza in castronul in care s-a pregatit deja sosul si se adauga deasupra bucatile de ansoa, parmezanul si crutoanele. Se serveste imediat.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete-online
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response